За тиждень захворюваність на COVID-19 на Ямпільщині зросла майже втричі

Про це Ямпіль.INFO повідомила завідувач Ямпільського відділення ДУ «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Ганна Камчатна

За тиждень інфекційна захворюваність по Ямпільській, Свеській селищній раді та Дружбівській міській раді зареєстрована:

– захворюваність на СОVID-19 збільшилась в 2,7 рази в порівнянні з минулим тижнем. Захворіла 31 особа, в т.ч. серед дитячого населення -3. У всіх хворих лікування амбулаторне. Захворюваність відмічалась по:
– смт. Ямпіль – 6 випадків (в т.ч. 2 дитини );
– смт Свеса-18 випадків;
– с. Орлівка- 1 випадок;
– м. Дружба- 6 випадків (в т.ч. 1 дитина).

– на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 34 особи, в т.ч. серед дитячого населення -18. Захворюваність відмічалась по: смт Ямпіль – 9 випадків (в т.ч. 7 дітей), с. Шатрище -1, смт Свеса -7 випадків (в т.ч. 2 дітей), м. Дружба 17 випадків (в т.ч. 9 дітей).

Результати вимірів радіаційного стану у смт Ямпіль:

За даними моніторингових досліджень Ямпільського відділення ДУ «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб» за період з 16.09.2022р. по 22.09.2022р. рівень зовнішнього гамма-випромінювання становив 0, 10 – 0,14 мкЗв\ год. Такі показники не перевищують значень природного радіаційного фону, характерного для території Сумської області (0,20 мкЗв/год).
Питна вода відповідає вимогам Державних санітарних норм та правил «Гігієнічні вимоги до питної води, призначені до споживання людиною » ДСаНПіН 2.2.4- 171-10.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *