«Дали бій лише в першому таймі»: ФК «Дружба» в Кролевці поступився шосткинському «Колосу»

Футбольний клуб «Дружба» розгромно поступився шосткинському «Колосу» в п’ятому турі чемпіонату Сумської області з футболу. Матч завершився з рахунком 6:2, незважаючи на те, що в першому таймі дружбівчани змогли нав’язати боротьбу фавориту.  

-Зустрічались з чемпіонами минулого сезону, досвідченою шосткинською командою «Колос», – розповідає тренер ФК «Дружба» Микола Корж. -Гра склалась невдало, ми не змогли виставити на цей матч оптимальний склад. У першому таймі була рівна гра, рахунок мінявся: то ми вигравали, то суперник, а закінчили тайм практично в однаковій ситуації – поступаючись лише одним м’ячем. Але в другому таймі ми пропустили три м’яча і програли. Я вважаю, що програли по грі. Можна зауважити, що три голи суперник нам забив з пенальті, але всі пенальті були ігрові – немає жодних претензій до суддівства.

В матчі дійсно було назначено відразу чотири пенальті. При цьому, першим одинадцятиметровим скористались саме дружбівські футболісти. Навіть пропустивши два м’ячі у відповідь, дружбівчани змогли відновити паритет у першому таймі. Але на другу половину гри дружбівців не вистачило. Втратили концентрацію, – пояснює капітан команди Сергій Губенко.

-Звинувачувати когось було б неправильно, можливо десь втратили концентрацію. До того ж сьогодні у нас не зовсім бойовий склад, як той, що грав з «Кролевцем», грали вікові гравці. Було складно, десь на секунду концентрацію втратив – і все, а у Шостки дуже швидкі вибухові хлопці, плюс чернігівці допомагають їм.

Трьома голами у ворота «Дружби» відзначився гравець шосткинської команди Кирин Владислав. Гравець говорить, що цього року його команда знову буде боротись за чемпіонство.

-З початку чемпіонату забив, напевно, голів сім. Сьогодні два голи забив з пенальті. Була гарна гра у нас, перемогли – всі молодці. Молоді хлопці борються, думаю, що у нас є всі шанси виграти цей чемпіонат.  

Матч проходив на нейтральному полі в місті Кролевець, бо грати в  громадах, де тривають бойові дії, заборонено, – говорить президент ФК «Колос» Микола Трофимець.  

На жаль, Шостка, як і Дружба, знаходяться на території, де тривають бойові дії, а тому ми не можемо приймати суперників на своєму стадіоні. Ми нервово розпочали цей матч, дещо невпевнено увійшли в гру, але результатом задоволені, головне –  три очки, перемога, гарні емоціїНа сьогоднішній день ми зіграли п’ять ігор, маємо чотири перемоги і одну поразку, йдемо на першому місці в групі.

Турнірні перспективи ФК «Дружба» значно гірші. Команда поступилась в чотирьох матчах і лише одного разу святкувала перемогу над «Кролевцем». З таких результатів трагедію в команді не роблять, говорять, що награють молодь, яка покаже себе в наступних сезонах.  

ы1
ы2
ы3
ы4
ы5
ы6
ы7
ы8
ы9
ы10
ы11
ы12
ы13
ы14

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *