Голова Шосткинської військової адміністрації Віктор Губенко оцінив ситуацію в громадах колишнього Ямпільського району

Напередодні ми поспілкувались з головою Шосткинської районної військової адміністрації Віктором Губенком.

Темою розмови стала ситуація в громадах колишнього Ямпільського району. Зокрема, перспективи ремонту інфраструктури, відновлення навчального процесу в школах, забезпечення людей гуманітарною допомогою.

На прохання читачів ми публікуємо текстову версію інтерв’ю.

Вікторе Григоровичу, як Ви оцінюєте ситуацію в Ямпільській, Свеській та Дружбівській громадах?

Перше,  що мене сьогодні порадувало, це те, що Сергій Михайлович Киркач на сторінці в Фейсбук також написав свою позицію щодо зрадників України.  І відповідно до того, що інкримінується справа по злочину Деркача, я вважаю, що це дуже правильне звернення.

Звичайно, що якби не війна, ми мали б багато гарних подій і в Свеській громаді, і в Ямпільській. Планувались величезні суми коштів щодо інфраструктурних об’єктів, ремонтів доріг, закладів освіти. Але на сьогоднішній день порадувати мало чим можу, все відбувається в умовах війни і може змінитись кожного дня. Розповсюджувати інформацію, розповідати заздалегідь те, що планується державою, я не хотів би, щоб ці плани не порушив ворог.

Чи виділені кошти на ремонт доріг?

Звичайно, виділено. Але роботи будуть проходити тільки в тих ситуаціях, де є кризовий і аварійний ремонт. Суми, які виділені на ремонти доріг, вони в рази менші, ніж ті, що планувались на початку року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *