Росіяни обстріляли деревосушарку на околиці Глухова: загинув охоронець та водій фури

Напередодні близько 20:00 в Глухові пролунала серія вибухів – росіяни з гелікоптерів атакували промисловий сектор міста.

-15 червня близько 20 години вечора наше місто було обстріляно ворожими гелікоптерами, – зазначив Ямпіль.INFO перший заступник Глухівського міського голови Олексій Ткаченко. –  Постраждала східна частина міста, а саме цех з переробки деревини. Є загиблі, є поранені.

Глухівчанин Ігор працює на цьому деревообробному підприємстві, на місце події він прийшов через півгодини після вибуху.

Бачив вже саму пожежу, як працювала поліція, пожежні, швидка, можна сказати бачив,  як вже витягали тіла. Загинули двоє цивільних: охоронець і водій фури. Хороші люди були… Місцеві розповідають, що чули свист ракети і удар через 2 секунди, потім ще один, всюди були осколки. Я вважаю, що нас від більших руйнувань врятував цей стовп, куди влучив снаряд.

Пенсіонерка Валентина Михайлівна мешкає за 100 метрів від сушарки. Говорить, що не встигла навіть подумати про те, щоб сховатись від обстрілу.  

-Я завершила поратись по господарству і думаю – піду в хату. Включила телевізор і відкрила віконце, щоб зайшло свіже повітря. Чую, як вибухне… У нас електричний лічильник слабуватий, а тому я подумала, що може вибухнув телевізор. Ні, не у тому справа. Виходжу, а воно вдруге бахнуло.. Почали знайомі телефонувати, дочка, питати, чи жива. Потім третій вибух. Чула, що пожежні працювали, дим сюди йшов стовпом…  

Медичний директор КНП «Глухівська міська лікарня» Віталій Горбасьов відмовився коментувати подію на камеру, але зазначив, що всі семеро поранених, які поступили на лікування того вечора, живі і лікарі роблять все можливе, щоб їм допомогти.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *